Bedrifter

Vi hjelper deg med et morsomt danseopplegg.
Dans er sosialt, morsomt og ikke minst god trening.

På arrangement

Vi sørger for å lage et morsomt opplegg til ditt arrangement slik at gjestene kommer i feststemning. Danser som passer spesielt godt i en slik sammenheng er disco, hip hop, salsa, swing og linedance, men kom gjerne med forslag til andre danser.

På arbeidsplassen

Gjør noe morsomt og sosialt for dine ansatte. Vi skreddesyr dansekurs for din bedrift. Dere kan komme til oss eller vi kan sende en instruktør til dere. Ved å ha et fast opplegg over tid er dette et sosialt og morsomt innslag i hverdagen. Et dansekurs er både er nyttig og god trening. Vi har også zumba, dansetrim og aerobic.
Barnehager/skole/SFO/seniorgrupper:
Våre instruktører reiser rundt til ulike grupper og underviser etter alder og nivå. Dette er alltid morsomt og populært.

Barnehager/skole/SFO/seniorgrupper

Våre instruktører reiser rundt til ulike grupper og underviser etter alder og nivå. Dette er alltid morsomt og populært.

Events

Skal du arrangere en event? Vi hjelper deg med å finne et danseopplegg som passer. Vi har dansere med lang showerfaring som hjelper deg med å gjøre eventen til en suksess.

Vi har lang erfaring med å skreddersy danseopplegg.

Tidligere referanser

Statens Vegvesen, Peppes Pizza, A-hus, Kripos, Haslevangen Barnehage, Manglerud SFO, Furuset seniorsenter, Haugerud seniorsenter, NSB, Tine meierier, Norsk Sykepleierforbund, Norsk medesinaldepot, Norsk Folkemuseum, Røde kors redningskorps med flere.